Domain, tárhely szolgáltatás

A Dotroll Kft. viszonteladói partnereként az általunk készített weboldalakhoz domain nevet és tárhely szolgáltatást is tudunk biztosítani.

Domain regisztráció során gyakorlatilag bármilyen elérhető domain végződésre van lehetőség.

A tárhelyek adattárolását és a bejövő kérések kiszolgálását SSD meghajtók végzik. Ezzel a technológiai megoldással a weboldalak kiszolgálásának sebessége jelentősen gyorsabb, mint a hagyományos SATA winchestereké. A SuperMicro szerverek nemcsak megbízhatóságuk miatt világszínvonalúak, hanem teljesítményük miatt is. Széleskörű támogatottságot nyújtanak a különböző verziójú programnyelvekhez is.

A tárhelyek nemcsak a weboldalt tudják kiszolgálni, hanem a domainhez tartozó email fiókokat is, melyekhez webmail, POP3 és IMAP és SMTP szolgáltatások is elérhetőek.

Különböző csomagajánlatokkal állunk partnereink rendelkezésére a weboldal mérete és a kívánt szolgáltatáscsomag igényei szerint. Keress minket bizalommal.

Weboldal
készítés

Webshop
készítés 

Technikai
support.

Weboldal
készítés

Webshop készítés 

Technikai support.

Keress, hogy megtaláljanak!

13 + 14 =

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és mi rövid időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

Szalghári Éva

tulajdonos, marketing vezető