Ügyfél:

Omni Bútor Kft.

Iparág:

Egyedi bútor készítés

Omni Bútor Kft.

Az Omni Bútor Kft. egyedi bútorgyártással foglalkozó cég, akik azzal a kéréssel kerestek meg bennünket, hogy a már létező weboldalukat alakítsuk át és varázsoljunk nekik új arculatot.

Weboldal készítés

A rossz marketing stratégiának köszönhetően a régi weboldalra kevés látogató érkezett, ezért az új weboldal kialakítását alapos tervezés előzte meg. Új logó, új tartalom – amit egy alapos kulcsszókutatás előzött meg – új design a brand színeknek megfelelően. Célunk az volt, hogy egy olyan online platformot hozzunk létre, amely tükrözi a cég szakértelmét, miközben inspirációt nyújt a látogatóknak az álombútorok megtervezéséhez

Kampánymenedzsment

Weboldaluk elkészítése után a marketinggel és keresőoptimalizálással célunk a márkaismertség növelése volt Miskolcon és környékén. Facebook kampányokkal és galériás hirdetésekkel arra ösztönözzük az érdeklődőket, hogy kérjenek ajánlatot egyedi bútortervezésre. Google Ads hirdetésekkel pedig a célcsoport elérését segítjük a Google keresőjében. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a kampány eredményeként új ügyfeleket vonzzunk és megerősítsük pozíciójukat az egyedi bútorgyártás területén.