Nyitott pozícióink

WordPress fejlesztő munkatárs

Online marketinggel és webfejlesztéssel foglalkozó, 100%-ban magyar tulajdonú cég WordPress fejlesztő munkatársat keres csapatába.

Olyan jó munkabírású és kitartó munkatársat keresünk, aki képes másokkal együttműködve, változatos ügyféligények mentén, magas színvonalú, határidőre történő weboldalak létrehozására.

Feladatok közé tartozik az ügyfelektől érkező kérések értelmezése, azokból fejlesztői (rész)feladat(ok) meghatározása a projektmenedzserrel közösen, a fejlesztés időigényének felmérése, feladatok dokumentálása és határidőre való végrehajtása, önellenőrzése az eredeti ügyfél igények mentén, valamint az elkészült weboldalak karbantartása, rendszeres frissítések, biztonsági mentések készítése.

Nálunk sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan jelentkezőt szeretnénk felvenni, aki szenvedélyesen szereti a programozást, örömmel és lendülettel tud dolgozni, megbízható, kitartó, igényes és pontos az általa végzett munkában, valamint nem riad meg a karbantartási feladatoktól, és szívesen osztja meg tudását a csapattagokkal.

Fontosnak tartjuk a kreatív, problémamegoldó gondolkodásmódot. Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért, képes a mások által írt programokat is átlátni, továbbfejleszteni, kész kollégáival együttműködve, őket támogatva is dolgozni.

Elvárás a WordPress keretrendszer magas szintű használata, page builderek (DIVI, Elementor, Oxygen, GeneratePress), valamint HTML és CSS nyelvekben jártasság. Előny a PHP és JavaScript alapszintű ismerete.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségére.
Ha érdeklődsz ez iránt a kihívás iránt, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzodat a digital@rk-team.com e-mail címre.

Keress, hogy megtaláljanak!

8 + 2 =

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és mi rövid időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

Szalghári Éva

tulajdonos, marketing vezető