Nyitott pozícióink

WEBFEJLESZTŐ MUNKATÁRS

Online marketinggel és webfejlesztéssel foglalkozó, 100%-ban magyar tulajdonú cég webfejlesztő munkatársat keres csapatába.

Olyan jó munkabírású és kitartó munkatársat keresünk, aki képes másokkal együttműködve, változatos ügyféligények mentén, magas színvonalú, határidőre történő weboldalak létrehozására.

Feladatok közé tartozik az ügyfelektől érkező kérések értelmezése, azokból fejlesztői (rész)feladat(ok) meghatározása, a fejlesztés időigényének felmérése, feladatok dokumentálása és határidőre való végrehajtása, önellenőrzése az eredeti ügyfél igények mentén, valamint az elkészült weboldalak karbantartása, rendszeres frissítések, biztonsági mentések készítése.

Nálunk sok munka van, a feladatok változatosak, kihívásokkal teliek, ezért olyan jelentkezőt szeretnénk felvenni, aki szenvedélyesen szereti a programozást, örömmel és lendülettel tud dolgozni, megbízható, kitartó, igényes és pontos az általa végzett munkában, valamint nem riad meg a karbantartási feladatoktól sem.

Fontosnak tartjuk a kreatív, problémamegoldó gondolkodásmódot. Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért, képes a mások által írt programokat is átlátni, továbbfejleszteni, kész kollégáival együttműködve, őket támogatva is dolgozni.

Elvárás a WordPress keretrendszer magas szintű ismerete, PHP és JAVA programnyelv, valamint alapvető angol nyelvtudás, melyet próba feladatokkal ellenőrizni fogunk. Előny a Laravel keretrendszer ismerete, jártasság a JavaScriptben.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségére.

Ha érdeklődik ez iránt a kihívás iránt, kérem küldje el fényképes önéletrajzát a digital@rk-team.com e-mail címre.

Keress, hogy megtaláljanak!

5 + 13 =

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és mi rövid időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

Szalghári Éva

tulajdonos, marketing vezető