Rólunk

Az RK-TEAM Digital Kft. 2014 szeptemberében alakult. Az első időszakban szoftverfejlesztés volt a cég tevékenysége, majd 2016-tól kezdődően az online marketing lett a fő csapásirány.

Az első évben 2 munkatárs is csatlakozott, a második évben szintén még kettő, 2019-re értük el azt a szintet, hogy középvezetőre is szükség lett a vállalkozásban.

Jelenleg az irodánk Miskolcon, a Pesti úton van saját tulajdonú ingatlanban. Zárt, udvari parkolóval is rendelkezünk, így van lehetőség a biztonságos parkolásra is. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen vagyunk.

A munka során több szakterület munkáját hangoljuk össze: a grafikus, fejlesztő, szövegíró, szerkesztő, online marketinges, projekt menedzser

A cégünk abban egyedi, hogy a kis létszám ellenére tudunk egyszerre kisvállalkozásoknak és multinacionális vállalatoknak is fejlesztői és online marketing segítséget is nyújtani.

A szervezés szempontjából az is kihívás, hogy ezeket a területeket napi szinten összehangoljuk és az ügyfelek felé egy egységes, stabil működtetést biztosítsunk.

Jelenleg 5 főállású munkatárs van a cégben és 2 duális hallgató.

Gyakorlatilag egy pici online marketing ügynökség vagyunk, melyben a tervezéstől a stratégián át az üzemeltetésig minden folyamatot el tudunk végezni részben saját magunk, részben alvállalkozók segítségével. A célunk olyan marketingkommunikációs kampányokat tervezni és lebonyolítani, amelyek segítenek a partnereink bevételeit növelni.

Tevékenységek a teljesség igénye nélkül: Marketing stratégia tervezés, Grafikai tervezés, PPC kampányok tervezése és menedzselése, Szövegírás, tartalomfejlesztés, Hírlevél tervezés és kiküldés, weboldal tervezés/fejlesztés, webshop tervezés/fejlesztés, SEO,

Ebben az iparágban is nagy kihívás a stabilitás és a kiszámíthatóság biztosítása. Ezért különös fontossággal bír, hogy amellett, hogy időben teljesítsünk, majdnem “gondolat olvasók” is legyünk, és az ügyfelek helyett is tudjunk gondolkodni.

Kihívás a munkánkban az, hogy sok az önjelölt webfejlesztő, weboldal készítő, akik olcsót összedobnak valamit, aztán eltűnnek, otthagyják félkészen a munkát vagy anélkül, hogy hozzáférést adnának az ügyfeleiknek, így sokszor bizalmatlanok velünk szemben az ügyfelek, mert jó eséllyel korábban már megégették magukat egy ilyen vállalkozóval és sokallják vagy az árat, vagy az elkészítéshez szükséges időtervet. Ugyanez a helyzet marketing fronton is, sok pénz költöttek el különféle hirdetésekre nulla eredménnyel, nem könnyíti meg az értékesítést.

Mivel kis létszámmal dolgozunk, így gyakorlatilag cégünk felépítése a flat modellt követi, a területi vezetőkön kívül mindenki egy szinten van, nincs fölé-alárendeltség a munkatársak között. Jelenlegi törekvésünk, hogy a hatékonyság érdekében elkülönítsük a felelősségi köröket, hogy pontosan lehessen látni, hogy ki miért felel és ezáltal mérni tudjuk az egyéni munkavégzést és teljesítményeket és növelni tudjuk a hatékonyságot.

Pici ügynökségként ügyfeleinkkel együtt gondolkodva, az ő szakterületi és a mi szakmai tapasztalatainkat ötvözve gyorsan, professzionális megoldásokat nyújtunk a legnagyobb költséghatékonyság mellett. Ügyfeleink visszajelzése alapján legnagyobb értékünk, hogy elérhetőek vagyunk és a lehető leggyorsabban megoldjuk a felmerülő problémákat.   Azt érzik jó kezekben vannak, mert megértjük helyzetüket, pontosan értjük a feladatot és nem feltétlenül ragaszkodunk a hosszú átfutási időhöz, hanem indokolt esetben partnerként segítve a lehető leggyorsabban szállítjuk a megoldást az adott problémára.

Elengedhetetlen az etikus piaci magatartás és az ügyfelek megbecsülése, mert a cég belőlük él.

Ügyfeleink között az egyéni vállalkozástól a multinacionális cégekig minden cégméret megtalálható. Ügyfeleink zöme kisvállalkozás, ahol mi felelünk a teljes online kommunikációért és értékesítésért. A legtöbb ügyfelünk visszatérő, hosszútávú kapcsolat.

SZOLGÁLTATÁSAINK
Weboldal
készítés
Weboldal
karbantartás
Keresőoptimalizálás
Ipari
marketing
Weboldal
készítés
Technikai support

 

Keresőoptimalizálás
.

Keress, hogy megtaláljanak!

9 + 8 =

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és mi rövid időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

Szalghári Éva

tulajdonos, marketing vezető