Webshop készítés

Online szeretnél értékesíteni? Akkor neked jó eséllyel egy webáruházra lesz szükséged.

A felgyorsult digitális világunkban, ahol szinte minden már csak egy kattintásra van tőlünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy e téren hátrányból induljunk. Egy jól működő webáruház jó befektetés.

Webáruház létesítésére többféle lehetőség áll rendelkezésre. Lehet úgynevezett dobozos webáruházat is bérelni, ahol gyakorlatilag minden ki van alakítva, csak a termékeket és a tartalmakat kell beletölteni és már indulhat is az értékesítés. Van lehetőség egyedi fejlesztésű webáruházak használatára is.

Az egyedi fejlesztés előnye, hogy gyakorlatilag bármit meg lehet benne valósítani, ellentétben a kész megoldásokat kínáló webshopokkal szemben. Igaz, a kezdeti befektetés lényegesen több, viszont egyedi megoldások könnyen beépíthetőek a rendszerbe.

Bármelyik verziót szeretnéd, mi mindkettőben tudunk segíteni.

Egy új webáruház kialakítása előtt szükségünk van egy igényfelmérésre, hogy megtaláljuk a lehető legjobb technológiát és megoldást a számodra.

  • mennyi termék lesz a webshopban?
  • hány kategóriára lesz szükség?
  • milyen kiszállítási módok lesznek? (futárszolgálat, személyes átvétel, csomagpont stb.)
  • milyen fizetési módok lesznek? (utánvét, bankkártyás fizetés, paypal stb.)
  • milyen számlázóprogram lesz?
  • hogyan lesz a készletkezelés?
  • össze kell-e kötni a webshopot valamilyen CRM rendszerrel?
  • van-e már kész arculat?

Ha egyeztettük a részleteket, adunk egy árajánlatot, és ha megfelelő, akkor szerződéskötést követően kezdődhet is a munka.

Első körben itt is szükséges lesz a domain/aldomain illetve a tárhely hozzáférés, ha nincs még, mindkettőt tudunk biztosítani, itt találsz erről bővebb információt.

Szükségünk lesz még azoknak a szolgáltatói fiókoknak a belépési adataira, amelyeket be kell majd kötni a webáruházba (futárszolgálat, számlázó program, online fizetési szolgáltató belépése)

Először itt is a megjelenést készítjük el, majd, ha az megfelelő, jön a tartalomfeltöltés és a szükséges funkciók bekötése. Amint funkcionálisan működik az oldal, át is adjuk ellenőrzésre és tesztelésre, hogy közösen tudjuk véglegesíteni a tartalmakat és elvégezni az utolsó simításokat. Ezután mehet jóváhagyásra a szolgáltatókhoz a webáruház (ahol szükséges) és elvégezzük az alap keresőoptimalizálási beállításokat. Ha minden megfelelő, akkor élesítjük a webáruházat.

A későbbiekben tudunk technikai supportot is biztosítani az általunk készített weboldalakhoz. További információkat itt találsz.

Ha pedig szeretnéd az értékesítést is támogatni, online kampányokkal tudunk segíteni. Ehhez további információkat itt találsz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, a lenti form segítségével lépj velünk kapcsolatba és mi rövid időn belül keresni fogunk.

Online
kampányok

Technikai
support

Keresőoptimalizálás
.

Online
kampányok

Technikai support 

Keresőoptimalizálás.

Keress, hogy megtaláljanak!

10 + 15 =

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és mi rövid időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

Szalghári Éva

tulajdonos, marketing vezető