Weboldal készítés

A mai világban, ha terméket vagy szolgáltatást szeretnél értékesíteni, elengedhetetlen egy jó weboldal. Az is alapkövetelmény egy weboldallal szemben, hogy eszköztől függetlenül is megfelelő legyen a megjelenése.

De milyen a jó weboldal?

Véleményünk szerint a jó weboldal gyors oldalbetöltődésű, letisztult megjelenésű, felhasználóbarát, minden eszközön megfelelően működik, ha rákeresünk a keresőkben, meg is találjuk és nem utolsósorban pénzt is termel.

Ahhoz, hogy elkezdjük a munkát, egy előzetes megbeszélésen felmérjük az igényeidet:

  • mihez kell a weboldal? (cégbemutatkozó oldal, termék/szolgáltatás értékesítés, leadgyűjtés, webáruház)
  • vannak-e már arculati elemeid (logó, színvilág, arculati kézikönyv, stb.)
  • milyen funkciókra lesz szükséged? (sima szöveges tartalom, képgaléria, videók beágyazása, valamilyen alkalmazás vagy form beépítése, valamilyen külső szoftverrel való összekötés, stb)
  • vannak-e fotóid, videóid, esetleg kész tartalmaid a weboldalhoz (ha nem megújításról van szó)
  • esetleg van-e elképzelésed a megjelenésre vonatkozóan?

Ha bármelyik dologban bizonytalan vagy, akkor sincs semmi gond, azért vagyunk, hogy segítsünk neked.

Az összegyűjtött információk alapján adunk egy árajánlatot, majd, ha mindenben megállapodtunk, jöhet a szerződéskötés és már kezdődhet is a munka.

A domain nevet célszerű még az elején tisztázni, van-e vagy esetleg szükség van-e egy regisztrációra, illetve a tárhelynél ugyanez. Ha van mindkettő, akkor hozzáférést fogunk kérni, ha nincs, tudunk biztosítani mindkettőt. További információkat erről a szolgáltatásunkról itt találsz

Első körben a weboldal megjelenését készítjük el, és ha megfelelő, akkor alakítjuk ki a funkciókat és töltjük fel az összes tartalmat. Amikor funkcionálisan minden elkészült, átadjuk ellenőrzésre és tesztelésre az oldalt, és korrigáljuk az esetleges hibákat, pontatlanságokat. Ha minden megfelelő, elvégezzük az alap keresőoptimalizálási beállításokat és publikáljuk a weboldalt. Ha igény van rá, betanítjuk a CMS rendszer használatát.

A későbbiekben tudunk technikai supportot is biztosítani az általunk készített weboldalakhoz. További információkat itt találsz.

Ha pedig szeretnéd az értékesítést is támogatni, online kampányokkal tudunk segíteni. Ehhez további információkat itt találsz.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, a lenti form segítségével lépj velünk kapcsolatba és mi rövid időn belül keresni fogunk.

Online
kampányok

Technikai
support

Keresőoptimalizálás
.

Online
kampányok

Technikai support 

Keresőoptimalizálás
.

Keress, hogy megtaláljanak!

5 + 11 =

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, és mi rövid időn belül keresni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

Szalghári Éva

tulajdonos, marketing vezető